ETUSIVU | HOITOLA | HINNASTO | TUOTTEET | YHTEYSTIEDOT | KUVAGALLERIA

Niittyniementie 17, 29900 Merikarvia
050 468 7557 Kati Niittyniemi

Tilat

Hoitola sijaitsee aivan kotimme pihapiirissä. Vuonna 1957 valmistunut navetta on kokenut muodonmuutoksen koirahoitolaksi.

Hoitolan tilat ovat avarat ja valoisat sekä helposti puhtaana pidettävät. Tiloja on suunniteltu yhteistyössä kunnaneläinlääkärin kanssa ja ne täyttävät varmasti maa- ja metsätalousministeriön asettamat vähimmäisvaatimukset. Valvontaeläinlääkäri tarkistaa tilat vuosittain.

Koirien tilat sijaitsevat noin 50 neliömetrin kokoisessa huoneessa. Paikkoja on aina vähintään kuudelle koiralle, mutta tarvittaessa tilat palvelevat myös useampia koiria. Häkit ovat kooltaan noin neljästä neliöstä yli kymmeneen neliöön. Koirilla on näköyhteys toisiinsa.

Koirien ulkotarhoja löytyy viisi kappaletta, joissa jokaisessa on säänsuoja. Yhdessä tarhassa on oma lämpöeristetty koppi katettuine terasseineen. Tarhat on sijoitettu pihassamme niin, että ne ovat jatkuvan valvonnan alaisina.

Tilamme on reilun 16 hehtaarin kokoinen ja sijaitsee rauhallisella, hyvin maaseutumaisella alueella. Täällä siis kelpaa temmeltää koirien kanssa ja pulahtaa vaikka vieressä virtaavaan Merikarvianjokeen kesän helteitä pakoon!

Kissoille löytyy viihtyisät tilat kotitalostamme. Jokainen kissa (tai perheen useampi kissa) saa käyttöönsä kokonaan oman huoneen. Huoneessa on normaali kalustus sekä esimerkiksi kiipeilypuita yms. aktiviteetteja vaihtelevasti. Huoneet ovat kookkaita, joten omiakin tavaroita sopii tuoda mukana! 

Myös muut lemmikit sijoitamme niiden vaatimusten mukaan kotiimme (esim. hamsterit, kanit, marsut, linnut).

 

Niittyniementie 17, 29900 Merikarvia